fbpx

Turer om konstnärer

Konstnärer på Södermalm – Var verkade de? Mariatorget till Slussen

Södermalm har en historia fylld av industrier, arbetare samt konstnärer och författare som varit verksamma och bott i olika delar och kvarter. Det här är guidad visning som visar var olika konstnärer och författare varit verksamma på Söders höjder verkat. Historier, fakta och skratt utlovas.

Konstnärer på Södermalm – Var verkade de? Slussen till Nytorget 

Södermalm har en historia fylld av industrier, arbetare samt konstnärer och författare som varit verksamma och bott i olika delar och kvarter. Det här är guidad visning som visar var olika konstnärer och författare varit verksamma på Södermalm verkat. Vi går från Slussen via Mosebacke, Åsöberget, Vitabergsparken och slutar vid Nytorget. Historier, fakta och skratt utlovas.

Konstnärer på Östermalm, var verkade de?

Östermalm som länge gick under namnet ladugårdslandet är den stadsdel i centrala Stockholm som bebyggs sist. Det är något som vi inte alltid märker idag med de paradvåningar som stadsdelen utgörs av. Östermalm är dock inte bara hem för direktörer och disponenter utan har även en konstnärlig historia. Det här är en guidad vandring på Östermalm om var olika konstnärer och författare varit verksamma. Vi går från Karlaplan till Stadion.

Rulla till toppen